Holistic Consultant

Hetgeen ik als Holistic Consultant ontwikkel, draagt bij aan vergroten van het welzijn en het verruimen van het bewustzijn van haar gebruikers, is tegelijkertijd oogstrelend en van een hoge functionaliteit en kwaliteit. Mijn missie is bij te dragen aan de impact, het bereik en de zichtbaarheid van jou als bewuste ondernemer. En hierbij gebruik te maken van al het moois dat de virtuele realiteit onze 3D realiteit te bieden heeft. Door het bieden van online producten en diensten als ook leuke software en gadgets. Online en offline in synergie.

Services

Zie hieronder de diverse virtuele diensten die ik aanbied. Voor meer informatie klik je op de bijbehorende titels of icoontjes.

Web Design

Web Design

Ik bouw professionele responsive websites, wat betekent dat ze voortreffelijk zichtbaar zijn op alle apparaten. Ik gebruik hiervoor voornamelijk Adobe Business Catalyst (ABC) als ook Muse: bij uitstek geschikt voor online bedrijven. Dit gezien hun hoge mate van efficiency en gebruikersgemak.

Content Creatie

Content Creatie

Ik heb een onstilbare honger naar kennis, verdieping, groei en ontwikkeling en bezit een brede achtergrond en scholing EN ik ben gek op schrijven. Schakel me in voor het schrijven van je artikel, (online) programma, website teksten, het vullen van je nieuwsbrief, blog, (e)boek, app etc.

Online Media

Online Media

Wil je optimaal gebruik maken van je website en alle (promotie) mogelijkheden die de virtuele realiteit je te bieden heeft? Denk aan Social Media, een nieuwsbrief, blog, online incentive of online programma, mobile marketing, webinars etc. Ik denk graag met je mee en maak dit online voor je mogelijk.

Consultancy

Consultancy

Ik heb een open mind, een snelle geest en leg snel verbanden vanuit het grotere geheel. Advies nodig bij concept ontwikkeling? Voor een brain-/heartstorm sessie. Behoefte aan een sparring partner?
Of ben je op zoek naar iets, iemand, inspiratie, een missing link? Ik help je graag verder.

App Design

App Design

Steeds meer online activiteiten verschuiven zich van computers naar mobiel gebruik, zoals smartphones en tablets. Gemiddeld kijken we elke zes minuten op onze smartphone, zou het niet te gek zijn als we naar iets inspirerends kijken? Ik bouw inspiratie apps, vraag naar de mogelijkheden.

Virtual Support

Virtual Support

Wil je dat je nieuwe website, nieuwsbrief, nieuws pagina en blog altijd up to date is? Ik zorg ervoor dat het laatste event in de online agenda en/of op Social Media staat, het meest recente blog item is geupload, je nieuwsbrief is verzonden etc.
Vraag naar de mogelijkheden.

Wil je graag met mij en mijn werkwijze kennis maken? Ben je klaar voor een Boost, Upgrade of Transformatie?
Klik dan op onderstaande button en off we go!

 

Wil je op de hoogte blijven van mijn producten en diensten?

Schrijf je in voor mijn Nieuws Update en krijg de downloadlink naar mijn app cadeau:


Top