Event 'Creëer je eigen werkelijkheid!' - Bavel (Br)

Datum: 24-Jun-2018

Details

Locatie: Breepark, Bavelseparklaan, 4817 ZX in Breda. Zie https://breepark.nl/
Tijd: 12:00 uur - 17:30 uur
Kosten: 39 euro. Meer info en aanmelden via deze link.

CREËER JE EIGEN WERKELIJKHEID
Met inspiratie van Grietje Voeten, Maaike Remmerswaal en ikzelf.

***

*Grietje Voeten: 'Life is simple, kom in contact met je eigen creatievermogen'

*Yfke Laanstra: 'Slow Tech, kies ervoor bewust om te gaan met technologie'

*Maaike Remmerswaal: 'Nieuw Bewustzijn en Deepest Healing in de gezondheidzorg'

***

Ze vormen samen een inspirerend platvorm en geven praktische tools om je eigen leven “richting” te geven in de chaotische wereld om ons heen. De weg ernaar toe brengt ons nu al zoveel meer dan de som der delen! De vrucht van alle uitwisseling maakt dat dit event midden in ons dagelijks leven “staat” vanuit creatiekracht, technologie en healing!

Verder maken live muziek, 432 hz Music, dans, stiltemomenten, film/natuurfoto’s onderdeel uit van het programma. In de diverse pauzes is zowel binnen als buiten, ruimte en tijd voor ont-moeting .

Doelgroep
Deze dag is een enorme aanwinst voor de bewuste mens die bereid is om zijn welzijn te finetunen. Word op logische wijze meester over je eigen leven. Zeker ook heel interessant voor coaches, therapeuten en andere professionele hulpverleners om je cliënten vanuit het vernieuwde bewustzijn en mogelijkheden te kunnen begeleiden. Deze dag wordt begeleid door experts in diverse vakgebieden, zodat jij jezelf in één dag kunt verrijken met hoogwaardige informatie, inspiratie en vernieuwende inzichten in het nieuwe bewustzijn.

Vanuit een lichte, vrolijke en bevrijdende ontmoeting met jezelf, kunnen zelfs de meest zelfbewuste mensen onder ons, nóg meer vrijheid in zichzelf ontdekken. Een inspirerende ontmoeting met het leven zelf, wees erbij.

Eten & Drinken
Diverse drank en een biologisch vegetarische maaltijdsoep zijn ter plekke verkrijgbaar

Ervaar het zelf en reserveer nu je ticket!

Voor meer info over de inhoud, ticketverkoop en praktische zaken zie http://www.nieuwbewustzijnevent.nl.Ook is er deze dag gelegenheid mijn boek aan te schaffen. 

Opgave kan via deze link. (NIET onderstaand formulier invullen).Boeking


Top